Détail de l'auteur
Auteur A.F. SUBAR |
Documents disponibles écrits par cet auteur (4)

![]()
Article
J. REEDY ; FLOOD (A.) : USA. University of Minnesota. Minneapolis. MN. ; HOLLENBECK (A.) : USA. Aarp. Washington. DC. ; V. KIPNIS ; S.M. KREBS-SMITH ; M. LEITZMANN ; MITROU (P.N.) : GBR. University of Cambridge. Cambridge. ; MOUW (T.) : GBR. Imperial College London. London. ; A. SCHATZKIN ; A.F. SUBAR ; WIRFALT (E.) : SWE. Lund University. Malmö. |[BDSP. Notice produite par INIST-CNRS 8R0xB9B9. Diffusion soumise à autorisation]. The authors compared how four indexes-the Healthy Eating Index-2005, Alternate Healthy Eating Index, Mediterranean Diet Score, and Recommended Food Score-are asso[...]![]()
Article
A.F. SUBAR ; C.C. BROWN ; V. KIPNIS ; M. KULLDORFF ; D. MIDTHUNE ; A. SCHATZKIN ; F.E. THOMPSON ; National Cancer Institute. Bethesda. MD. USA |[BDSP. Notice produite par INIST R0x2BcOg. Diffusion soumise à autorisation]. Although every food frequency questionnaire (FFQ) requires a nutrient database to produce nutrient intake estimates, it is often unclear how a particular database has [...]![]()
Article